Неимигрантски визи - Херос БГ

170306_visa Неимигрантските, туристически визи за САЩ са много и различни видове. Стандартните туристически визи за САЩ - В-1/В-2, са със срок на валидност 10 години. Става въпрос за визи издадени след 01.02.2010 г. Въпреки удължаване на срока на валидност, условията за получаване на такива визи не са променени. Добре е когато отивате на интервю за виза, да бъдете подготвени с всички необходими документи. Ако получите отказ на заявлението за виза, Вие можете да подадете ново заявление за получаване на виза по същите причини след изтичане на едногодишен срок от датата на отказа. 

Неимигрантските визи Ви дават право на престой в САЩ с точно определена продължителност, както и при точно определени условия, в зависимост от конкретния вид виза. Неспазването на срока или на условията на съответния вид виза представлява нарушаване на законите на САЩ, с всички произтичащи от това последствия за Вас. Важно е да сте добре запознати със сроковете и условията на визата, която сте получили или искате да получите. За повече информация по тези въпроси, може да се свържете с нас , за да си определите час за консултация.

Подробна информация можете да прочетете в уебсайта на Амеиканско посолство, раздел неимигрантски визи - https://bg.usembassy.gov/visas/ , както и на уебсайта на Държавния департамент на САЩ, раздел неимигрантски, туристически визи.

Ние можем да Ви помогнем:

· да си изясните стъпките, до явяването Ви на интервю,

· да определите и получите дата за интервю в Посолството на САЩ,

· Да Ви попълним онлайн формуляр DS-160, по начина, по който това се изисква за интервюто, като Ви консултираме относно изискваната в него информация

· Да Ви консултираме относно допълнителните документи, които е необходимо да представите на интервюто, в зависимост от Вашият конкретен случай, както и относно начина на изготвяне на покана, декларация за издръжка и др.

Например: Задължителните документи, които трябва да представите на интервюто в посолството на САЩ за най-популярния вид неимигрантска виза - В-1/В-2 са описани в уебсайта на Американското посолство, раздел неимигрантски визи.

В най-общия случай, неимигрантските, туристически визи за САЩ са:

- Актове за раждане на кандидата и на цялото му семейство

- Удостоверение за брак или Решение за развод

- Покана от човек в САЩ или резервация за хотел

- Задграничен паспорт

- Потвърждение за подаден формуляр DS-160

- Два броя портретни снимки, размер 5/5 см (600Х600 пиксела), анфас на светъл, неутрален фон - най-добре бял.

- Докумнт от Уникредит банк за заплатената такса за интервю в посолството на САЩ.

- Допълнителни документи - тези документи зависят от конкретния случай и в повечето случаи са от решаващо значение за получаване на визата. За повече информация по тях, трябва да се свържете с нас за да си определите час за консултация.

Ние не Ви гарантираме получаването на виза. Ние Ви гарантираме, че ще представите на интервюто всички необходими документи за получаването й. Самото получаване зависи изцяло от преценката на американския консул и няма нищо общо с желанието, на когото и да било друг!

Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално. Приемам използването на бисквитки. Прочети повече... Приемам Отказвам