Зелена карта - Херос БГ

Програма DV на Държавния департамент на САЩ, известна още като Лотария “Зелена карта”, представлява програма за разнообразяване на имигрантския поток на САЩ. Съзнавайки силно ограничените възможности за получаване на имигрантска виза за САЩ, Държавния департамент дава възможност, чрез тази лотария, на хора, които имат желание да имигрират в САЩ, но нямат възможност да получат право да кандидатстват за имигрантска виза, да опитат късмета си и да спечелят такова право. Това е единствената възможност да се подаде заявление за имигрантска виза, без да трябва преди това да бъде подавана петиция за Вас в САЩ и да се взима предварително одобрение от американските имиграционни власти.

Важно е да знаете, че не е необходимо да се обръщате към нас или която и да е друга фирма, за да подадете заявката си за участие в лотарията. Всеки може да направи това сам. Все пак нашият опит (от 1994 година до сега) показва, че много хора правят грешки при попълване на иначе несложния формуляр на заявката за участие. Грешките се правят или по невнимание, или поради непознаване на особеностите на изискванията. За съжаление такива грешки водят до дисквалификация още при приемане на заявката или по-лошо, до отказване на виза на спечелили кандидати.

Това, което ние можем да направим за Вас е следното:

1. Да подготвим заявката Ви за участие, така че Вие да не бъдете дисквалифицирани и да не Ви бъде отказана виза поради некоректно попълнена заявка. Тази услуга струва 20 лв. без ДДС за един кандидат.

2. Да Ви помогнем при попълване на формулярите за кандидатстване за виза, в случай че спечелите.

3. Да Ви консултираме относно изискваните документи за интервюто, както и начина на тяхното изготвяне.

4. Да преведем и заверим всички документи, които ще са необходими при преселването Ви в САЩ.

5. Да Ви помогнем и консултираме при воденето на кореспонденция с Визовия център в САЩ, свързана с промени във Вашия статут, адрес и други.

6. Да Ви запознаем с условията на живот, както и с това, което трябва да очаквате при преселването си в САЩ.

7. Да Ви кажем какво бихте могли да направите за Вашите роднини, по въпросите свързани с имиграцията в САЩ, след като получите Вашия статут, както и след придобиване на американско гражданство.

8. Да Ви дадем компетентни отговори на всички въпроси свързани с Вашия конкретен случай.

ВНИМАНИЕ! При нужда от помощ, свързана с Лотария Зелена карта, трябва да се обръщате към хора или организации, които имат представа не само от английски език, но и от американските имиграционни закони. В случаи като този, само доброто познаване на английски език не е достатъчно. Това е въпрос на Вашето бъдеще и рисковете са неоправдани.

Никога не изпращайте пари, поискани от когото и да било, чрез имейл, писмо или друг начин, съобщаващ Ви че сте спечелили от Лотария Зелена карта и трябва да заплатите за издаване на виза, изпращане на документи или други подобни причини. ТОВА  Е ИЗМАМА! Спечелилите се уведомяват за това единствено в уебсайта, създаден от Държавния департамент на САЩ.

Добре е да знаета, че повечето сайтове в Интернет, които предлагат помощ при подаване на заявления за участие в лотария Зелена карта са преведени на български език сайтове на фирми разположени в чужбина. Те могат да Ви предлагат различни бонуси, но ако Вие искате да ползвате тези бонуси и фирмата не изпълни обещанието си, то на Вас ще Ви е практически невъзможно и най-вече финансово необосновано да търсите правата си в съответната чужда страна.

Ние не можем да Ви гарантираме, че ще спечелите от лотарията, тъй като това е лотария и всякакви твърдения, че ако подадете заявка от точно определена фирма, Ви се гарантира по-добър шанс за спечелване, са несериозни или по-точно казано са си чиста измама. Това, което ние можем да Ви гарантираме, е че ако спечелите ще си получите имигрантската виза без проблеми. Спечелването от лотария Зелена карта не е гаранция, че Вие ще получите визата си. Много хора, които са спечелили от лотарията не успяват да вземат визите си поради пропуски при изготвянето на документите и подготовката за интервюто в Американско посолство. Ето тези пропуски Вие можете да избегнете, ползвайки нашите услуги. От 1994 г. до сега, няма наш клиент, спечелил от лотарията, който да не си е получил имигрантската виза.

Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално. Приемам използването на бисквитки. Прочети повече... Приемам Отказвам